Παραλαβή του αριθμού και του υλικου συμμετοχής για τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο

2016-11-07 18:00


Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΑΦΑΝΣ που δήλωσαν συμμετοχή με την Ομαδική Εγγραφή του Συλλόγου μας στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και στους παράλληλους αγώνες, ότι θα παραλάβουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους ατομικά από το Κέντρο Εγγραφών της Διοργάνωσης στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 13:00 – 20:00
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 10:00 – 20:00 και
Σάββατο 12 Νοεμβρίου 10:00 – 18:00
Σημειώνεται ότι για την παραλαβή θα πρέπει ο κάθε δρομέας να έχει μαζί του την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, καθώς και αντίγραφο του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του, το οποίο έχει σταλεί ή θα σταλεί από τους διοργανωτές σε όλους τους δρομείς. 
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής αριθμού και υλικού συμμετοχής από άλλο άτομο, μόνο με την επίδειξη ταυτότητας του εγγεγραμμένου δρομέα, καθώς και του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής του εγγεγραμμένου δρομέα.
Ο ΣΑΦΑΝΣ θα είναι και πάλι παρών στο κέντρο εγγραφών και εκδηλώσεων, σε περίπτερο της EXPO στο TAE KWON DO και συγκεκριμένα στο περίπτερο με αριθμό 129 και τις τρεις μέρες της Έκθεσης. Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας και όποιο μελος ή φίλος που δήλωσε με το σύλλογό μας αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία στο κέντρο εγγραφών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. , ας απευθυνθεί στα μέλη του Δ.Σ. που θα βρίσκονται εκεί για να τον εξυπηρετήσουν